Cégeink

Kumisprint Kft.

4300 Nyírbátor, Fáy András u. 2/a
Tulajdonos (2 fő, 50-50% arányban)
Ügyvezető (1 fő teljes munkaidős)
Logisztikai Vezető (1 fő részmunkaidős)
Pénzügyi és operatív igazgató (1 fő teljes munkaidős)
Gépkocsivezetők (14 fő teljes munkaidős)

A /essay-editing-service/Kumisprint Kft. megalapítása óta figyelemmel kíséri a logisztikai szegmens fehér foltjait és a megrendelők számára fontos szolgáltatásokat. Ezek alapján és munkatársaink tapasztalatai alapján kifejlesztettünk egy felhasználóbarát és személyre szabott online felületet és vele egyidejűleg bevezettünk egy azóta is egyedülálló szolgáltatást a garanciális javítások területén. Ezen megoldással egy lépéssel, a folyamat minden szereplője megkapja a számára fontos információkat.

Fiatal és dinamikus csapatunk kedveli a kihívásokat és a költséghatékony megoldásokat, így minden szolgáltatásunkat ezen alapelvek alapján alakítottuk ki.

Csapatunk tagjai több éve a logisztika területén jeleskednek és gyorsaságukkal, pontos és precíz munkavégzésükkel segítik Partnereink elismerésének és megítélésének növekedését.

Kumi Logisztika Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Csepeli u. 15.
Tulajdonos (2 fő, 50-50% arányban)
Ügyvezető (1 fő teljes munkaidős)
Logisztikai Vezető (1 fő teljes munkaidős)
Logisztikai vezető (1 fő részmunkaidős)
Gépkocsivezetők és rakodók (14 fő teljes munkaidős)

A logisztikai ágazat sokrétűségének és Partnereink elégedettségének köszönhetően, 2013-ban új céget és új szolgáltatásokat vezettünk be, mert ezen feladatok más megközelítést és munkavégzést igényeltek. A kiszállítások végrehajtásához elengedhetetlen feladatok ellátását átvettük Partnereink válláról, így a raktározás, a komissiózás és a szállítólevelek kezelését is.

A gépkocsik két fős személyzettel futnak, mert egy olyan fuvarozási területen is részt vállaltunk, ahol ez elengedhetetlen, ez a házhozszállítás és költöztetés. Csapatunk tagjai ezen területeken dolgoznak már 8-10 éve, így rendkívül nagy tapasztalatukkal és hozzáértésükkel online essay editing minden esetben megtalálják a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldásokat, melyekkel a Megbízók költségeit alacsony szinten tudjuk tartani.