Mérföldkövek

2006. – KumiTrans Kft.
Fuvarozási feladatok mellékállásban, újságkihordás, ebédkiszállítás – éjszakai és hajnali időszakokban…

2007. – KumiTrans Kft.
Fuvarozási feladatok főállásban olyan céggel együttműködve, akik a magyar kereskedelmi szektor hipermarketjeibe és szakáruházaiba, valamint egyéb viszonteladók számára szállíttattak termékeket.

2008. – KumiTrans Kft.
Házhozszállítás egy francia tulajdonú hipermarket számára, valamint egyéb hipermarketek és szakáruházak eseti házhozszállítás. Militzer és Münch, DHL, Wincanton – napi szinten megbízások.

2009. – KumiTrans Kft.
Kialakítás alatt egy, a fuvarozási piacon addig nem ismert és azóta is egyedülálló rendszer bevezetése! Kezdetekben papír alapokon…

2010. – KumiTrans Kft.
… majd a következetes munka és Partnereink bizalma nyomán sikerült a webes felületet is kidolgozni! 2010-re már a francia tulajdonú hipermarket lánc minden áruháza használta a garanciális ügyek gyors és hatékony kezelésére.

2010. – KumiTrans Kft. és Kumisprint Kft.
Több országos szervízhálózat és két szakáruház lánc is csatlakozott a Partnereink közé.
Lehetőségünk nyílt egy hipermarket központi házhozszállítási tenderének megpályázására, amelyet sikeresen meg is nyertünk. Létrejött a KumiSprint Kft.

2010. – Kumisprint Kft.
2010-re a nagy gazdasági válság több jelentős Partnerünk számára is olyan nehézséget okozott, hogy felhagytak a termékek értékesítésével.
KumiTrans emiatt megszűnt, azaz összeolvadt a KumiSprint-tel.

2013. – KumiLogisztika Kft.
A jelentős Partneri állomány növekedés következtében 2013-ban megalapításra került a Kumi Logisztika Kft., amely átvette a házhozszállítási feladatokat és emellett az új igényként jelentkező raktározási feladatokat lát el.
Raktárunk mérete már 550 m2.
Havonta köszönthetünk új cégeket Partnereink között!

TERV – Informatikai cég
Az online rendszer fejlődése töretlen, köszönhetően többek között a fejlesztéseket végző informatikai cégnek és programozóinak. Ezen sikerek nyomán tervben van egy informatikai cég életre keltése, melynek célja a Partnereink weboldalainak karbantartása, webáruházak létrehozása, programok fejlesztése.